September 18, 2020
Breaking News

Cara pilih Forex Broker | NordFX Broker Review

By on August 4, 2020 0 13 Views
Recommended Links



Assalamualaikum geng, kali ini abam nak share dengan korang tentang pemilihan broker, apa yang korang perlu take note bila buat pemilihan broker untuk kurangkan risiko korang kene scam. Tapi kalau hilang duit sebab tak mahir trade itu bukan scam tapi tak cukup practice.

So minggu lepas abam ada dapat request dari broker NordFX untuk buat satu honest review pasal broker mereka, dan abam nak share jugak la dengan korang apa yang selalu saya tengok bila melawat website sesebuah broker.

Dibawah saya serta kan link NordFX
NordFX Website:
NordFX Account Opening:

DISCLAIMER
Trading foreign exchange on margin carries a high level of risk, and may not be suitable for all investors. Past performance is not indicative of future results. The high degree of leverage can work against you as well as for you. Before deciding to invest in foreign exchange you should carefully consider your investment objectives, level of experience, and risk appetite. The possibility exists that you could sustain a loss of some or all of your initial investment and therefore you should not invest money that you cannot afford to lose. You should be aware of all the risks associated with foreign exchange trading, and seek advice from an independent financial advisor if you have any doubts.

Partner Nordfx Malaysia kalau korang ada nak tanya lebih detail berkenaan NordFX

=================================
Stay Connected
Instagram:
Facebook:
Linkedin:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *