March 7, 2021
Breaking News
  • Home
  • Forex News
  • WEEKLY FOREX ANALYSIS : 7th December 2020 – 11th December 2020

WEEKLY FOREX ANALYSIS : 7th December 2020 – 11th December 2020

By on February 2, 2021 0 19 Views
Recommended Links



Assalamualaikum dan salam sejahtera geng, kali ini saya nak keluarkan satu segmen baru dimana saya akan baca dan review komen-komen korang. Korang rasa best tak kalau saya buat video macam ni setiap minggu, sambil-sambil korang nak tunggu siri belajar keluar pada hujung minggu?

Kalau saya tergurau kasar dalam membaca komen korang, jangan la kecil hati ya gais… saya ni suka bergurau orangnya dan memang jarang sekali hidup dengan penuh serious hehe…so gais, enjoy the video dan sambil nak tunggu giliran saya baca komen korang, boleh la subscribe terlebih dahulu okey

==========================================================
Jika anda berminat untuk buka account di GMI Edge, anda boleh register melalui affliates link dibawah supaya anda berada dalam team yang sama dengan saya di Broker GMI Edge. Register sekarang di link ini

(IB code:GMP00415)

Bila korang register akaun di link di atas, automatik korang dah jadi team saya di GMI Edge, tapi korang boleh whatsaap Admin GMI Edge untuk Team Hanzo iaitu Encik Dan melalui whatsaap link ini untuk pengesahan dan pertanyaan

(Encik Dan – 60136790270)

Instagram Encik Dan:
*jika anda berurusan selain dari Encik Dan, kemungkinan anda sedang berurusan dengan scammer, jadi berhati-hatilah…
====================================================
Jika anda adalah subscriber baru di channel saya dan minat untuk belajar forex secara percuma, boleh luangkan masa di playlist di bawah dan mulakan langkah anda di Belajar Forex Siri 1

=================================
Stay Connected
Instagram:
Facebook Page:
Facebook:
Linkedin:
My wife Youtube Channel:
Telegram:
#peaceandlove

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *